För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Integritetspolicy och sekretess

Vi värnar om dig och din integritet.

Det är viktigt att du som kund skall känna er trygga med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi ser till

att skydda era uppgifter hos oss och att vår integritetspolicy följer gällande dataskyddsregler.

Vi NHS Care hanterar all personlig data enligt de direktiv som nya GDPR-lagen föreskriver.

Vi hanterar inga känsliga uppgifter och värnar om den personliga integriteten genom att endast samla

in de uppgifter vi behöver för att fullfölja vårt uppdrag samt att utveckla och förbättra vår service och

kommunikation med våra kunder.

Många av våra kunder är privatpersoner inom området vård och omsorg varför vi vill vara ytterst noga

med att hantera sekretess och integritet.

Du kan när du så önskar ändra dina uppgifter, få information eller begära att få ditt kundnummer

spärras för att endast kunna följas upp i enlighet med god redovisnings-och bokföringssed. Kontakta

oss på tel.nr 019-32 22 00 med frågor eller begäran om detta.

Om du anser att NHS Care bryter mot gällande personuppgiftslag kan du vända dig till

Datainspektionen, vi hänvisar till Datainspektionens hemsida för mer information.

Vilka personuppgifter registreras och varför lagrar vi dem?

Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till NHS

Care AB kommer att lagras och behandlas i digitalt format. NHS Care AB ansvarar för att uppgifterna

lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Kundens uppgifter kommer att användas av

NHS Care AB för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av uppdraget samt i marknadsföringssyfte

från bolagets sida.

Personuppgiftsansvarig:

NHS Care AB (Org. 559035-9633)

Anders Ekbom

Skomaskinsgatan 6

702 2 ÖREBRO

Kunduppgifter som lagras:

• -Namn

• -Adress

• -E-postadress

• -Telefonnummer

• -Personnummer

• -Organisationsnummer

• -Köphistorik hos NHS Care AB

Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part, och nyttjas i de syften som anges

nedan:

-Avtalspartner inom betalningstjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.

-Avtalspartner inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.

-Affärssystem och datasäkerhetspartner för drift och support

-Inhyrd extern personal

-Marknadsföringspartner som anlitats av NHS Care AB i marknadsföringssyften.

Övriga vi kan komma att dela dina personuppuppgifter anges nedan:

-Myndigheter vid rättslig förpliktelse

- Till aktör vid avyttring av delar eller hela verksamheten

I de fall vi delar dina personuppgifter tecknas ett biträdesavtal som syftar till att skydda dina

personuppgifter.

Registerutdrag:

Du har rätt att kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag anger vilken information

som finns sparad om dig. Du begär detta genom att kontakta oss. Om de uppgifter vi har om dig är

felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

Avregistering av kunduppgifter:

Du som kund kan få dina kunduppgifter hos NHS Care AB raderade, med förbehåll för sådana

uppgifter som krävs för att NHS Care AB skall kunna upprätthålla god redovisnings- och

bokföringssed.

De uppgifter som lämnats till oss används så länge det är motiverat utifrån sammanhanget. Efter 24

månader gallras kundnummer och dess uppgifter bort om inga transaktioner skett under perioden och

kundnummer sätts i status spärr och kommer därmed inte upp i sökningar i våra register i annat fall än

för att följa god redovisnings och bokföringssed.

Cookies och webbstatistik

För att kunna förstå och analysera hur besökare använder vår webbplats använder vi verktyget

Google Analytics.

När du genomför ett köp på vår hemsida så registreras ditt transaktions ID i Google Analytics och vilka

produkter som inhandlats under det id. Detta används aldrig för att koppla ihop besöksstatistiken och

användardata med din personliga information och tas automatiskt bort efter 26 månader. Vi samlar in

data och tittar på det för att kunna utvärdera funktionaliteten på vår hemsida så att vi kan förbättra den

och ge dig en bättre användarupplevelse samt för att kunna utvärdera resultaten av vår

marknadsföring.

Har ni frågor eller vill ha mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter är välkommen att

kontakta oss på det sätt som bäst passar.

NHS Care AB

Skomaskinsgatan 6

702 27 ÖREBRO

e-post: nhs@nhs.nu

Tel.nr: 019-32 22 00

Start > Webbplatsinfo > Sekretesspolicy
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms